Covor decorativ din piatra

 

     Decorativ, fara rosturi, usor de intretinut, rezistent la uzura si extrem de durabil sunt doar cateva dintre calitatile exceptionale ale covorului decorativ din piatra Matta.

 

     Un covor decorativ din piatra cunoscut de asemenea ca podea din pietris este un finisaj de podea facut din nenumarate pietricele de cuart marunte care sunt imbinate printr-o rasina epoxidica. Culoarea, compozitia granulelor si finisajul pot fi adaptate optim pentru a corespunde gustului si cerintelor dumneavoastra. Pentru orice interior, fie la birou sau acasa, exista o alegere perfecta pentru un covor din piatra. Aparenta de covor cald a podelei si inalta durabilitate reprezinta secretul succesului uimitor al acestui sistem. Daca doriti, structura poate fi izolata cu un strat acrilic transparent sau epoxidic, ceea ce inseamna ca sistemul poate fi adaptat daca se doreste o podea bine etansata. Sunt posibile multe tipuri de aplicatii ornamentale  precum logo-uri sau margini decorative. Aerul din pietris este un bun conductor de caldura, fiind cald la atingere si ideala pentru suplimenta efectul incalzirea prin pardoseala. Nici o alta podea decorativa nu are atat de multe utilizari!

 

      Produsul nostru beneficiaza de o multitudine de design-uri, versatilitatea podelelor le face potrivite pentru multe substraturi diferite. Dupa pre-tratament, poate fi asezat un covor decorativ din piatra direct pe podeaua din beton, covoare din piatra vechi si chiar peste podele cu dale.

 

     Un covor decorativ de piatra este usor de intretinut. Este suficient o cantitate mica de apa calda si o perie pentru a sterge majoritatea urmelor, iar un aspirator obisnuit va va ajuta sa pastrati podeaua intr-o stare stralucitoare. Va sfatuim sa curatati podeaua in amanuntime in fiecare an. Aceasta se va face cu o perie tare, multa apa si un aspirator pe baza de apa. Puteti cere ajutorul nostru, pentru a curata podeaua cu ajutorul unei masini de curatat Duplex, care este un echipament de spalare facut special pentru pietrisul decorativ si care va face podeaua sa arate ca noua.

 

     Pentru a intari podeau si pentru a simplifica intretinerea acesteia, puteti sa o izolati cu produse concepute in acest scop. Obtineti in acest fel un covor de piatra decorativ care are o structura inchisa si care impiedica patrunderea mizeriei in porii sai. Trebuie spus ca acest tratament modifica intr-o anumita masura caracteristicile distinctive ale podelei.

 

     Odata ce v-ati hotarat sa investiti intr-un covor decorativ de piatra, nu veti astepta prea mult. Veti plimba pe noua dumneavoastra podea in 12 ore de la montarea ei si va fi complet functionala in 48 de ore. Dupa 7 zile, podeaua dumneavoastra va putea face fata si fluidelor chimice.

 

 

matta. © 2013

covor de piatra

covor decorativ