Despre noi

 

      Compania Matta face parte din grupul Sentron, principala activitate a companiei noastre fiind aplicarea si comercializarea produselor epoxidice.

Compania noastra este una dintre putinele companii din Romania cu reala experienta in aplicarea pardoselilor de tip „covor din piatra”, a pardoselilor epoxidice si poliuretanice.

 

     De ce sa alegeti comania noastra ?

 

     Realiazrea suprafetelor frumoase este pasiunea noastra. Daca aveti nevoie de un sfat sau de o oferta de pret, fara nici o obligatie, ne-am fi mai mult decat fericiti sa va ajutam.

 

     Apreciem faptul ca veti trai impreuna, cu suprafata realizata de compania noastra, de aceea inspectam fiecare stadiu de realizare, ca suprafata sa treaca fara probleme testul de rezistenta a timpului. Si nu in ultimul rand, sa arate la fel de bine si dupa un timp indelungat, ca la instalare.

 

      Dupa experienta noastra, exista cativa factori care sunt vitale la realizarea covoarelor din piatra. In primul rand, o instalare rapida, in al doilea rand, un simt pentru perfectiune si in al treilea rand managementul nostru de proiect. Avem o echipa de manageri si constructori cu experienta, care asigura ca procesul de instalare sa fie executat in cel mai scurt timp si fara perturbari.

 

matta. © 2013

covor de piatra

covor decorativ